Brabavast

Commercieel Vastgoed visie

Mensen zijn het kapitaal van de onderneming. Een goede werkomgeving waar mensen zich thuis voelen en zich kunnen ontplooien is daarbij van groot belang. Brabavast ontwikkelt en begeleid de realisatie van kantoren en bedrijfspanden van concept tot en met nazorg. Een bedrijf is een "lerende" en "levende" organisatie die continu inspeelt op wijzigende marktomstandigheden. De huisvesting is daarbij een resultante die zich op maat aanpast aan de eisen en wensen van de gebruiker.

Zo verzorgt Brabavast al sinds 1997 de huisvesting en uitbreiding van ASML uit Veldhoven. ASML is wereldwijd marktleider op het gebied van semiconductors. Er dient snel en adequaat te worden ingespeeld op ontwikkelingen in de markt en dus op de huisvesting van een groeiend personeelsbestand.

Ook het spraakmakende project "Silver Forum" (FlightForum, Eindhoven) is een voorbeeld van flexibele bedrijfsruimten met een hoogwaardige uitstraling. Brabavast verplaatst zich in de huid van de gebruiker en is creatief in het bedenken van duurzame toekomstgerichte huisvestingsconcepten. Tevens verzorgt Brabavast desgewenst het onderhoud en beheer maar ook de verhuur en verkoop van uw bedrijfspand.

Heiberg 18A    -    5504 PB Veldhoven    -    Postbus 2219    -    5500 BE Veldhoven   -   Tel: +31(0)40 230 96 30   -   Fax: +31(0)40 230 96 36    -   info@brabavast.nl