Brabavast

Project details - NU IN VERKOOP, NOG ENKELE WONINGEN TE KOOP IN FASE 1, In De Boomgaard / Eindhoven

Terug naar het vorige scherm

Type woningen:
Vrijstaand/vrijstaand geschakelde
Programma:
40
Sector:
Koop, middelduur/duur
Architect:
Van den Pauwert Architecten, Eindhoven Beusen Verheijden, Waalre Herman Hertzberger, Amsterdam
Makelaar:
Kennis Makelaardij, Veldhoven (www.kennismakelaardij.nl), Lommers Makelaars/Debbie Mels (www.lommersmakelaars.nl), Marjan Eggermont (www.BrabantsWonen.nl)
Perceel oppervlakte:
218 m² - 316 m²
Totaal aantal objecten:
40
Beschikbare objecten:
33
Prijs:
vanaf € 319.000 t/m € 575.000

40 vrijstaand/vrijstaand geschakelde woningen, inschrijving via www.kennismakelaardij.nl (Jan Kortenknie) www.lommersmakelaars.nl (Debbie Mels) www.BrabantsWonen.nl (Marjan Eggermont)

Vrijstaand wonen in een exclusieve landschappelijke kamer aan de prachtige groene boomgaard. Extra leefruimte in de vorm van een aparte speelkamer, sportruimte of een kantoor aan huis. Verhoogde woonkamers met glazen gevels die een verrassend spel van licht, lucht en kleur in uw eigen huis introduceren. En een indeling en afwerking die u zelf met de architect bepaald. Ideêaal Wonen in Waterrijk is wonen zoals u wilt.

De locatie ligt in een markante landschappelijke kavel in de nabijheid van Meerland (park) en Meerrijk (centrum). Alle woningen zijn direct gelegen aan de 13 meter brede boomgaard. De boomgaarden, waarin niet wordt geparkeerd, zijn oases van groen waar veilig en vertrouwd kan worden gespeeld. De boomgaard krijgt zijn groene uitstraling mede door een unieke beplanting van fruitbomen en wordt de plek waar buurtbewoners elkaar op informele wijze kunnen ontmoeten.

Wonen aan de boomgaard of in het bos in Waterrijk: natuurlijk….. Ideêaal Wonen!

Bijzonderheden:

* 40 keer uw eigen woning;
* Mogelijkheid tot wonen over de gehele diepte van de kavel;
* Prachtige buitenruimte op de verdiepingen begane grond;
* Verhoogde woonkamer en halfverdiepte leefruimtes;
* Veranda's aan de boomgaard;
* Bijzondere woningplattegronden en unieke lichtinval;

Heiberg 18A    -    5504 PB Veldhoven    -    Postbus 2219    -    5500 BE Veldhoven   -   Tel: +31(0)40 230 96 30   -   Fax: +31(0)40 230 96 36    -   info@brabavast.nl