Brabavast

Project details - Entrada parkappartementen / Veldhoven

Terug naar het vorige scherm

Type woningen:
Parkappartementen
Programma:
43
Sector:
Koop, middelduur/duur
Architect:
Kovos, Eindhoven
Aannemer:
n.n.b.
Object oppervlakte:
100 m² -
Totaal aantal objecten:
43

43 parkappartementen, start voorinschrijving middels inschrijffomulier

Meerstraat, Veldhoven

In het noorden van Veldhoven komt een nieuwe wijk tot leven: Meerstraat. Meerstraat is de laatste parel aan de kroon van de Noordrand. Een groen woongebied in Veldhoven met alle voorzieningen binnen handbereik. Op de kop van de majestueuze laan de Hertgang wordt door Brabants Wonen uit Veldhoven de prominente entree van Meerstraat gerealiseerd: Entrada. De parkappartementen van Entrada zijn behalve qua ligging ook uniek in architectuur en indelingsmogelijkheden. Treed binnen in de wereld van Entrada!

Aan het park, dat aan de rotonde zal worden gesitueerd, verrijzen vijf kleinschalige appartementsgebouwen met een heel bijzonder uitzicht. Met voornamelijk 2 wooneenheden op iedere verdieping wordt een luxueuze uitstraling en woonbeleving bewerkstelligd. De toekomstige bewoner krijgt de mogelijkheid om gebruik te maken van het Ideêaal Wonen concept, waardoor het appartement op meerdere manieren kan worden ingedeeld. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage waar voor iedere bewoner een parkeerplaats is gereserveerd.

Tijdens de verdere ontwikkeling zullen er verschillende faciliteiten aan de woningen worden toegevoegd waardoor Entrada een geweldig woonklimaat zal bieden voor de toekomstige bewoner! Vrijheid in Wonen, wonen in vrijheid: natuurlijk..............Ideêaal Wonen!

U heeft reeds de mogelijkheid om uw serieuze interesse voor deze bijzondere parkappartementen in Entrada kenbaar te maken via 'Contact'. Wij registreren u dan vrijblijvend als geïnteresseerde.

Bijzonderheden:

* "Entrada" de nieuwe entree van Veldhoven en de nieuwe wijk Meerstraat.
* Unieke ligging aan de rand van Veldhoven aan een park.
* Appartementen hebben een vaste kern met een vrije indeelbaarheid aan de
binnenzijde.
* Slechts 1 of 2 en (beperkt) 3 appartementen per gebouw.
* Grote buitenruimten van ca. 15 tot ca. 80 m2 in de vorm van balkons en
dakterassen met fraai uitzicht.

Heiberg 18A    -    5504 PB Veldhoven    -    Postbus 2219    -    5500 BE Veldhoven   -   Tel: +31(0)40 230 96 30   -   Fax: +31(0)40 230 96 36    -   info@brabavast.nl