Brabavast

Project details - VERKOCHT! De Heerdgang / Veldhoven

Terug naar het vorige scherm

Type woningen:
Appartementen/eengezinswoningen
Programma:
29 woningen
Sector:
Goedkoop
Architect:
Kovos, Eindhoven
Aannemer:
Bouwbedrijf Burgmans b.v.
Makelaar:
Kennis Makelaardij, Veldhoven
Totaal aantal objecten:
29
Beschikbare objecten:
0
Prijs:
vanaf € 147.500 t/m € 194.000

2- en 3 kamer appartementen, prijzen vanaf € 147.500,- v.o.n. Grond gebonden woning, prijzen vanaf € 194.000,- v.o.n. VERKOCHT!

Meerstraat,Veldhoven

In het noorden van Veldhoven komt een nieuwe wijk tot leven: Meerstraat. Meerstraat is de laatste parel aan de kroon van de Noordrand. Een groen woongebied in Veldhoven met alle voorzieningen binnen handbereik. Op de grens met de bestaande wijk De Kelen, aan de majestueuze laan de Hertgang, wordt door Brabants Wonen uit Veldhoven, een karakteristiek woonproject gerealiseerd: De Heerdgang. Deze woningen zijn behalve qua ligging uniek in architectuur, indelingsmogelijkheden maar zeer zeker ook… in prijs! Kortom: alle ingrediënten zijn aanwezig voor een heerlijk leven in De Heerdgang.

Ruime 3-kamerappartementen met een prachtig uitzicht

De 29 woningen van De Heerdgang (14 rijenwoningen en 15 3-kamerappartementen) worden gerealiseerd onder het innovatieve woonconcept van Brabants Wonen. Dat betekent voor u als koper dat er diverse keuzemogelijkheden zijn. Van dit project worden nu de 15 ruime 3-kamerappartementen aangeboden tegen wel hele aantrekkelijke voorwaarden. Alle appartementen zijn voorzien van een zuidelijk georiënteerde eigen tuin of balkon en hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats en buitenberging op de begane grond. U bepaalt zelf het afwerkingsniveau van de woning (keuken/badkamer) en er zijn verschillende indelingsvarianten. Vanuit uw appartement hebt u een prachtig uitzicht op het gezamenlijke groengebied dat wordt aangelegd in Engelse landschapsstijl. Een gezamenlijk eigen tuin waar u met uw medebewoners heerlijk kunt relaxen en die zorgt voor veel licht en lucht in uw nieuwe woonomgeving.

Statig wonen in tijdloze architectuur

Het bouwblok voegt zich op een bijzondere wijze met een mooie kromming naar de straat. Door de kenmerkende elementen van ronde vormen, verspringende gevellijnen en een terug liggende bovenverdieping ontstaat een speels geheel met een statige uitstraling. Naast de mooie ronde vormgeving worden de woningen van De Heerdgang gekenmerkt door de karakteristieke entrees. Door het combineren van de entrees over twee verdiepingen ontstaat een voorgevel met allure waar het prettig binnen komen is. De gevels zijn van baksteen met een lichte uitstraling waardoor de woningen een “frisse snoet” krijgen. De strakke traditionele raampartijen verstevigen het beeld van statige herenhuizen met de kwaliteit van vroeger en een hedendaagse uitstraling. Een echt visitekaartje van het gerenommeerde architectenbureau Kovos uit Eindhoven.

Een aanbod om in te lijsten

Het project De Heerdgang is in aanmerking gekomen voor rijkssubsidie. Hierdoor kunnen deze unieke appartementen tegen een wel heel aantrekkelijke prijs worden aangeboden. Het betreft 15 ruime appartementen in de prijsklasse vanaf 147.500 euro vrij op naam die beschikken over:
- Standaard 3 kamers (1 type als optie)
- Mooie tuin of ruim balkon op het zuiden
- Berging in het achtergelegen groengebied
- Parkeerplaats op eigen terrein

Goed voor uw portemonnee en voor het milieu

Om woningen juist in deze markt betaalbaar te houden voor starters op de woningmarkt heeft de overheid tal van tijdelijke maatregelen door gevoerd. Het project De Heerdgang is samen met Entrada als enige in Veldhoven in aanmerking gekomen voor rijkssubsidie. En u kunt daarvan profiteren. Naast een aanzienlijke korting op de koopprijs kunt u veelal tevens gebruik maken van de mogelijkheden inzake starterslening en en koopsubsidie.
De appartementen worden gebouwd volgens de eisen van duurzaam bouwen. Dat betekent voor u als koper dat u komt te wonen in een energiezuinige woonruimte. Naast de HR-ketel (Hoog Rendement) en het uitgebreide isolatiepakket beschikt elk appartement ook over een WTW-installatie. WTW staat voor warmteterugwinning waarmee u aanmerkelijk bespaart op uw energiekosten
De voordelen op een rij:
- aanzienlijke korting op de koopprijs
- gemeentelijke starterslening
- provinciale starterslening
- koopsubsidie van het rijk (voor appartementen tot 163.625 euro von)
- lagere energiekosten
- aantrekkelijke financieringsmogelijkheden

Uw makelaar, Kennis Makelaardij uit Veldhoven, vertelt u in een persoonlijk gesprek graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Het heerlijke leven in De Heerdgang: een aanbod om in te lijsten!

Bijzonderheden:

* Met koopsubsidie, voor woningen tot € 163.625,- v.o.n.

* Met starterslening

* Unieke ligging in de nabijheid van voorzieningen.

* Statige woningen met bijzondere architectuur.

* Parkeren op eigen terrein.

Heiberg 18A    -    5504 PB Veldhoven    -    Postbus 2219    -    5500 BE Veldhoven   -   Tel: +31(0)40 230 96 30   -   Fax: +31(0)40 230 96 36    -   info@brabavast.nl