Brabavast

Project details - VERKOCHT! Entrada / Veldhoven

Terug naar het vorige scherm

Type woningen:
Tuinwoningen/2 kamer appartementen
Programma:
42
Sector:
Koop, goedkoop
Architect:
Kovos, Eindhoven
Aannemer:
BMV bv
Makelaar:
Kennis Makelaardij, Veldhoven
Totaal aantal objecten:
42
Beschikbare objecten:
0
Prijs:
vanaf € 119.500 t/m € 179.500

2 kamer appartementen (type ONYX), prijzen vanaf € 119.500,- v.o.n. Tuinwoningen (type JADE), prijzen vanaf € 175.000,- v.o.n. VERKOCHT!

Meerstraat, Veldhoven

In het noorden van Veldhoven komt een nieuwe wijk tot leven: Meerstraat. Meerstraat is de laatste parel aan de kroon van de Noordrand. Een groen woongebied in Veldhoven met alle voorzieningen binnen handbereik. Op de kop van de majestueuze laan de Hertgang wordt door Brabants Wonen uit Veldhoven de prominente entree van Meerstraat gerealiseerd: Entrada. De woningen van Entrada zijn behalve qua ligging ook uniek in architectuur en indelingsmogelijkheden. Treed binnen in de wereld van Entrada!

De 42 woningen van Entrada worden gerealiseerd onder het innovatieve woonconcept van Brabants Wonen. Dat betekent voor u als koper dat er diverse keuzemogelijkheden zijn. Allereerst is er de keuze uit twee woningtypen:

-type Jade: 21 Tuinwoningen
-type Onyx: 21 2-kamerappartementen

Type Jade, de karakteristieke tuinwoning van Entrada. Het groen van Jade is kenmerkend voor de ruim opgezette, zuid georiënteerde tuinen van deze woningen. De tuinwoning is een woning bestaande uit twee verdiepingen. Een woonverdieping op de begane grond met oriëntatie op zowel de straat aan de voorzijde als de tuin aan de achterzijde. De slaapkamers en de badkamer bevinden zich op de eerste verdieping. Elke woning beschikt standaard over een buitenberging. Op de tweede verdieping bevindt zich in dezelfde stijl met een verspringing het type Onyx met een afzonderlijke opgang aan de voorzijde.

Type Onyx, het speelse en eigentijdse penthouse voor iedereen. De penthouses bevinden zich op de tweede verdieping (boven het type Jade) en hebben een eigen opgang aan de voorzijde van de woning. Het type Onyx is een 2-kamerappartement met een mooie efficiënte woningplattegrond. Aan de voorzijde bevindt zich de ruime slaapkamer met badkamer. Aan de achterzijde treedt u binnen in de leefruimte die zich opent naar de zonzijde. Door de indeling kan de keukenopstelling (deels) afzonderlijk van de woonkamer worden gerealiseerd. Vanwege het licht hellende dak ontstaat er aan de achterzijde een hoge verdieping waar veel licht en lucht binnen komt. Elk penthouse beschikt standaard over een buitenberging op de begane grond.

Voor beide type woningen geldt dat U zelf het afwerkingsniveau van de woning (keuken/badkamer) bepaalt en er zijn verschillende indelingsvarianten mogelijk.

Betaalbaar wonen met klasse

De twee blokken van respectievelijk 16 en 26 woningen voegen zich met een mooie kromming naar de straat. Deze statige gebogen bouwblokken zijn tevens een antwoord op de onderbouw van de exclusieve appartementen die aan de overzijde in het park zullen worden gerealiseerd. Naast de mooie ronde vormgeving worden de woningen van Entrada gekenmerkt door de karakteristieke entrees. Door het combineren van de entrees van twee woningen over twee verdiepingen ontstaat een voorgevel met allure waar het prettig binnen komen is. De strakke traditionele raampartijen verstevigen het beeld van statige herenhuizen met de kwaliteit van vroeger met een hedendaagse uitstraling.

Om woningen juist in deze markt betaalbaar te houden voor met name starters op de woningmarkt heeft de overheid tal van tijdelijke maatregelen door gevoerd. Het project Entrada is samen met De Heerdgang als enige in Veldhoven in aanmerking gekomen voor rijkssubsidie. En u kunt daar nu van profiteren! Naast de unieke prijsstelling kunt u veelal tevens gebruik maken van de mogelijkheden inzake koopsubsidie en startersleningen.
De woningen worden gebouwd volgens de eisen van duurzaam bouwen. Dat betekent voor u als koper dat u komt te wonen in een energiezuinige woonruimte. Naast een uitgebreid isolatiepakket beschikt elk appartement ook over bijvoorbeeld een HR-ketel (Hoog Rendement) waarmee u bespaart op uw energiekosten
De voordelen op een rij:

- unieke koopprijs voor de gehele regio
- gemeentelijke starterslening
- provinciale starterslening
- koopsubsidie van het rijk
- lagere energiekosten
- aantrekkelijke financieringsmogelijkheden

Uw makelaar, Kennis Makelaardij uit Veldhoven, vertelt u in een persoonlijk gesprek graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Treed binnen in de wereld van Entrada: een aanbod om in te lijsten!

Bijzonderheden:

* Met koopsubsidie, voor woningen tot € 163.625,- v.o.n.

* Met starterslening

* "Entrada" de nieuwe entree van Veldhoven en de nieuwe wijk Meerstraat.

* Unieke ligging aan de rand van Veldhoven aan een park.

Heiberg 18A    -    5504 PB Veldhoven    -    Postbus 2219    -    5500 BE Veldhoven   -   Tel: +31(0)40 230 96 30   -   Fax: +31(0)40 230 96 36    -   info@brabavast.nl