Brabavast

Brabavast visie

Bij Brabavast staat de eindgebruiker bij het allereerste begin centraal. Wij bieden de "tools" aan waarmee de klant vorm en inhoud kan geven aan zijn of haar eigen toekomstige woon- of werkomgeving. Kennis van en affiniteit met de regionale markt stelt ons in staat om in gezamenlijk overleg gericht te werken aan projecten met een hoog maatschappelijk en financieel rendement. Met oog voor de omgeving waar in wij leven worden op een duurzame wijze de gebruikskwaliteit, veiligheid en toekomstwaarde van onze projecten gewaarborgd.

  • Innovatief in marktbenadering en product- en conceptontwikkeling;
  • Begeleiding van de klant van initiatief tot en met nazorg;
  • Flexibele teamspeler met kennis van en affiniteit met de regionale markt;
  • Veelzijdig in het aanbod van producten en diensten;
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De woningbouwprojecten van Brabavast zijn ondergebracht in Brabants Wonen B.V.

Brabants Wonen richt zich op het ontwikkelen en realiseren van nieuwbouwprojecten die inspelen op de vraag vanuit de Brabantse woningmarkt. Kernwoorden daarbij zijn: rust, ruimte, groen, vertrouwd en veilig. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het innovatieve woonconcept Ideêaal Wonen met een optimale mix van kwaliteit en keuzevrijheid waarbij de toekomstige koper vorm en inhoud geeft aan zijn of haar eigen woning.

Heiberg 18A    -    5504 PB Veldhoven    -    Postbus 2219    -    5500 BE Veldhoven   -   Tel: +31(0)40 230 96 30   -   Fax: +31(0)40 230 96 36    -   info@brabavast.nl